15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü etkinliklerine ilçemizde mevlitlerin okutulmasıyla başlandı. Bayrak yürüyüşünün ardından Belediyemiz çay bahçesine toplanan ilçe halkımız için sinevizyon gösterileri düzenlendi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz Şehitler köprüsündeki Halka seslenişi canlı olarak izletildikten sonra Belediye Başkanımız Murat Tunçel, İlçe Kaymakamımız Mesut Tabakçıoğlu, Hatipli Belediye Başkanı Şemsettin Yavuz ve Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Güler 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Kapsamındaki konuşmaları gerçekleşti. Kur’an-ı kerim tilaveti, ilahiler ve şehitlerimize okunan dualarla programa devam edildi. Program bitiminde ise İlçemizin Bütün camilerinden saat 00:13’de selalar okundu.