İlk başlangıcı 22 Mayıs 2015 te Çanakkale ile gerçekleştirdik. Önümüzdeki günlerde de ülkemizin diğer tarihi ve kültürel şehirlerine gezi düzenleyeceğiz.

Seçimden önce söz verdiğimiz gibi İlçemizde gitmek isteyen herkese tarihi yerleri gezdiriyoruz.

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma programı düzenlendik. 18 Mart Şehitleri anma etkinlikleri kapsamında, davetlilere Belediyemiz tarafından sabah namazından sonra Belediye Lokantasında Çanakkale’de askerlerimizin bir günlük menüsü olan yağsız ve tuzsuz Buğday Çorbası ikramı yapıldı. Sabah namazını müteakiben 18 Mart Çanakkale Şehitleri için Kuran-ı Kerim okundu. Namaz sonrası Çanakkale’de zor şartlar altında savaşan askerlerimizin bir günlük yemeği olan Buğday Çorbasının hem tuzu yoktu hem de yağı. Birçok askerimizin belki de son yemeğiydi buğday çorbası. Çorba ikramının ardından davetlilere kahvaltı ikramı yapıldı.