Yollarımızın stabilize kaplamasından sonra düzenlenmesi ve bakımlı bir yol haline getirilmesi ilçemiz için büyük bir sorundu. Bu sorunu, alınan silindirle birlikte inşallah atlatmış olacağız. Belediye Başkanımız Murat TUNÇEL’in ve Belediyemizin çabalarıyla İş makinelerimizi yenilemeye devam ediyoruz.130 bin liraya ilçemizde ilk defa silindir alındı.

İlçemizin kalkınması için varını yoğunu ortaya koyarak çalışan Sn Vekilimiz Milli Savunma Komisyonu Başkanı, aynı zamanda İlimizin Ak Parti 1. Sıra Millet Vekili Adayı Av. Yusuf BEYAZIT silindirin teslim töreninde bulundular. Kaza ve Belalara karşı Kesilen kurbanın ardından Sn Vekilimiz Yusuf BEYAZIT, Belediye Başkanımız Sn. Murat TUNÇEL, Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Kemal GÜLER ve misafirlerimiz kurdaleleri keserek silindiri Belediyemize teslim ettiler.