Bu yıl düzenleyeceğimiz Geleneksel Kar Şenlikleri 27 Ocak Cumartesi günü yapılacaktır. Daha önceden duyurulan bazı etkinlikler Sayın Kaymakamımız Mesut Tabakçıoğlu ve Belediye Başkanımız Murat TUNÇEL tarafından yapılan istişareler sonucu değiştirilmiştir. Şanlı Ordumuza destek aynı zamanda Şehitlerimize saygı adına konserler iptal edilmiş, Ordumuza destek için Dua ve Bayrak yürüyüşü şeklinde planlama yapılmıştır. Bununla birlikte şehitlerimiz için Kuranı-kerim ve mevlit programı tertiplenmiştir. Yapılan bu değişikliği tüm hemşerilerimizin anlayışla karşılayacağını biliyor, Cumartesi akşam 18 de tüm hemşerilerimizi bayrakları ile birlikte Şanlı Ordumuza destek Şehitlerimizi anma programımıza bekliyoruz.

Başçiftlik Belediye Başkanlığı.